DANCE4FREEDOM vanaf nu gratis entree

Flyer DANCE4FREEDOM

DANCE4FREEDOM onthult vandaag haar best-kept-secret. Vrijheid is geen grap en daarom is de entree voor DANCE4FREEDOM geen 12,50 euro, maar gewoon gratis, oftewel, 4FREE!

Initiatiefnemers van mensenrechtenbeweging Project Aware en DANCE4FREEDOM, Jeroen en Atreya, leggen uit: ‘Donatie op basis van waardering geeft iedere bezoeker de vrijheid om – voor vrijheid en als dank voor het feest – hun ‘eigen ticketprijs’ te bepalen. Traditionele ticketverkoop van tevoren is niet meer van deze tijd en past niet binnen de nieuwe strategie waarbij, net als bij Project Aware, de mens en niet het geld centraal staat. We draaien het om: bezoekers geven wat zij het waard vinden, wat zij het doel gunnen en wat zij kunnen missen!’

Selectie deurbeleid op ‘be yourself, be freaky, be free’

De selectie aan de deur vindt in verband met de capaciteit plaats op basis van de dresscode ‘be yourself , be freaky be free’. De boodschap van de organisatoren: kom op tijd en kom uitbundig en doe meer dan je best!

Verenigt feesten voor vrijheid

DANCE4FREEDOM combineert dansbare muziek met alle waarden waar Amsterdam al eeuwen om bekend staat: vrijheid, diversiteit, respect, tolerantie, leven en laten leven, genieten en laten genieten. DANCE4FREEDOM verwelkomt en verenigt alle extravagante nachtvlinders en flamboyante vrijheidsfiguren; alle leeftijden van 18 tot 80, alle seksuele voorkeuren en GLBTI, alle nationaliteiten en alle levende decorstukken met hun eigen dresscode, make-up, en haarstijlen.

DANCE4FREEDOM

DANCE4FREEDOM is een project van mensenrechtenbeweging Project Aware. De twee initiatiefnemers, Atreya en Jeroen, zijn zich in de Himalaya bewust geworden van het belang van vrijheid en maken via verschillende projecten onder de vlag van Project Aware anderen ook Aware.

Het bijwonen van het evenement is als een soort speciale super demonstratie waar de bezoeker, samen met andere gelijkgestemde party people, een signaal van vrijheid belichaamt.

Meer informatie

Wanneer: 9 april 2016
Locatie: WesterUnie, Amsterdam
Stijl: techno-techhouse-minimal-electro-deephouse
Deuren open: 23:00 – 05:00 uur
Dresscode: be yourself, be freaky & be free!

Op de hoogte blijven van alle ins and outs van het event? Volg dan de Facebookpagina van DANCE4FREEDOM.

Flyer DANCE4FREEDOM

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.