Backpacken zonder retourdatum naar onbekende bestemming

srprs.me

Avonturiers opgelet! Boek je komende reis naar een verrassingsbestemming. srprs.me dropt je als het ware op een onbekende bestemming met hun reisthema Backpacking.

In vergelijking met zijn voorloper, de Adventure, laat het vernieuwde thema je de keuze om een einddatum en retourticket uit het pakket weg te laten. Vanaf jouw verrassingsbestemming stippel je vervolgens een eigen route uit en bepaal je zelf hoe lang jouw trip duurt. Geef je over aan het backpacken 2.0! 

Ook met luxe

srprs.me ontfermt zich over jouw heenvlucht en het verblijf op de verrassingsbestemming de eerste nacht. Het pakket Backpacking voegt de optie toe om deze nacht door te brengen in een privékamer in een hotel in plaats van een slaapzaal in een hostel. Zo komt srprs.me ook tegemoet in de wensen van de wat luxere backpacker.

Naar bestemming onbekend? Surf dan voor meer informatie naar srprs.me.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.