April – maand van het christelijke spel

Maand van het Christelijke Spel

Met Pasen in het vooruitzicht, is april gebombardeerd tot Maand van het Christelijke Spel. Uitgevers Kingdom Games en NEEMA Games hebben de handen ineen geslagen en organiseren jaarlijks in april de Maand van het Christelijke Spel.

Schapenkoning

Zie je de andere herders loeren op je schaapskudde? Het liefst pakken ze jouw schapen af en maken ze hun eigen kudde groter, zonder zilverstukken te betalen. En dan is er ook nog het Jacobschaap, dat je niks dan ellende bezorgt. Je moet hard werken om je schapen veilig en in leven te houden. Verzamel jij de grootste kudde?

Schapenkoning
EAN 9789492925084
Prijs: van € 29,90 voor € 22,43
Leeftijd: 8+Aantal spelers: 2-6

Vis-je of niet?

Aan de hand van welbekende (en minder bekende) Visje-teksten en een achtzijdige dobbelsteen ontrollen zich gesprekken over je persoonlijke geloof, je visie op Jezus, op evolutie, en op de toekomst.

Ook word je creativiteit op de proef gesteld, wat een welkom scheutje humor en verlichting in het spel brengt.

Vis-je of niet?
EAN 9789492925015
Prijs: van € 19,99 voor € 14,99
Leeftijd: 12+
Aantal spelers: 2-10

Open kaart spelen

Open kaart spelen daagt uit tot persoonlijke en verdiepende gesprekken in je jeugdhonk, de kroeg of studentenhuis. Thema’s die aan bod komen: levensdoelen, zekerheid, toekomst en God.

Open kaart spelen
EAN 9789492925213
Prijs: van € 19,99 voor € 14,99
Leeftijd: 16+
Aantal spelers: 6-8

Deze spellen spelen? Tijdens de Maand van het Christelijke Spel ontvang je 25% korting op leuke en verdiepende spellen. Zie bijvoorbeeld gospel.nl voor deze spellen en de website van NEEMA voor meer informatie.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.