360° View op jezelf met retreat The Artist’s Way

The Artist's Way

Je droomt ervan een boek te schrijven, een bedrijf te starten, een reis te maken. Maar het komt er steeds niet van. Nog tot en met juni biedt Lighthouse Works een retreat aan: The Artist’s Way. The Artist’s Way is gebaseerd op de methode van Julia Cameron en rekent af met jouw blokkades. Tijdens een weekend in een 4* spahotel op de Veluwe krijg je een 360° view op je leven en leer je jouw creativiteit en inspiratie weer volop benutten.

Cover boek The Artist's WayThe best way is The Artist’s Way

Iedereen is creatief, maar niet iedereen dit weet te uiten. Dát is de filosofie achter The Artist’s Way. Tijdens een inspiratieweekend ontdek je waar jij echt blij van wordt en hoe je dit doorvertaalt naar jouw dagelijks leven. Lighthouse Works heeft voor deze retreat de meest ervaren Artist’s Way coach van Nederland, Frederike Dekkers, binnengehaald. Samen met Frederike ontwikkel je jouw nieuwe, creatieve en daadkrachtige lifestyle. Het programma bestaat onder meer uit schrijfopdrachten en coachingsessies. Door enthousiasme, timemanagement en het stellen van haalbare doelen, hou je na deze retreat meer energie over voor zaken die jij belangrijk vindt. Boek die reis, schrijf dat boek of start dat bedrijf!

Ontwikkel een nieuwe lifestyle

Met een handboek en een persoonlijk stappenplan behoud je je nieuwe lifestyle, waardoor je ook thuis je creatieve flow door zet. The Artist’s Way inspireert mensen wereldwijd al meer dan twintig jaar: van kunstenaars en bloggers tot advocaten en ondernemers. Er zijn dit jaar nog twee The Artist’s Way weekenden: van 27-29 mei en van 24-26 juni. De kosten bedragen €590,- p.p. op basis van verblijf in een tweepersoonskamer. (Vegetarische) maaltijden en het gebruik van sauna, zwembad en fitness zijn inclusief.

Over Lighthouse Works

Lighthouse Works organiseert weekenden, behandelingen en cursussen met activiteiten als sapvasten, yoga, coaching, massages en voedingsworkshops. Voor het bedrijfsleven ontwikkelt Lighthouse Works programma’s op maat.

Surf naar de website van Lighthouse Works voor meer informatie over een weekend bij hen met The Artist’s Way.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.